Helder inzicht in uw bedrijf !

Even mijzelf voorstellen...


Ik ben Sylvia van 't Hof, een energieke invoelende doorzetter. Ik ben woonachtig in

Hendrik Ido Ambacht, een pittoresk stadje gelegen tussen Rotterdam en Dordrecht. Als je mij vraagt waarom ik hier met zoveel plezier woon, dan is dat omdat het nog zo heerlijk dorps en rustig is. Daarnaast is het stadje omgeven door water ! Iets waar ik in de zomer erg graag te vinden ben. Binnen 15 minuten sta ik in het centrum van Rotterdam en kan ik de energie van de stad weer opsnuiven. Maar ik kom altijd graag weer terug in ons rustige stadje. 

Ik woon hier in een leuk jaren 30 huis samen met mijn partner. 


Jarenlang heb ik mijzelf in mantelpakjes en hoge hakken gehesen, om met mijn leasebak de financiele ( hypotheek ) wereld te voorzien van informatie en ondersteuning. Hierdoor heb ik deze branche goed leren kennen ( ik heb onder andere gewerkt bij Intermediairs, Serviceproviders, Franchiseorganisaties en Verzekeraars ). Wat mij altijd het meest boeide, was de MENS achter de onderneming. Wat beweegt hem of haar, hoe komt het dat je doet wat je doet ?

Omdat ik de kracht van authenticiteit en leiding geven wilde ontdekken ben ik gaan studeren. Dit resulteert in het behalen van onder andere mijn NLP Master, Systemisch Werk, Psychologie en diverse coachopleidingen. Want de MENS achter het bedrijf is fascinerend. Het brein trouwens ook !  


Ik geloof in het versterken van elkaar ! Daarom heb ik besloten dat het tijd is om mijn kwaliteiten nog meer in te zetten in het ondernemerschap.

Naast de ervaring die ik heb met het coachen van particuliere klanten ga ik met veel enthousiasme verder in mijn rol als Business Coach.

Hoe meer mensen terug in hun kracht, des te blijer ik zal worden.


 Ik ben vrij duidelijk, durf de spiegel voor te houden, blijf altijd vriendelijk en oog houden voor het menselijke. Als ik eenmaal op stoom ben heb ik ongelofelijk veel energie. Ik ben een snelle denker en moet soms wat geduld hebben. Vrijheid is belangrijk voor mij, net als verbinding. 


Sylvia

Opleidingen 

  • NLP Master
  • Praktische Psychologie
  • Transformatie Coaching 
  • Creatief Coachen
  • Systemisch Werk
  • Interim opdrachten

In mijn werk als coach benader ik altijd het positieve. Het heeft meer effect om van een 6 een 8 te maken dan van een 4 een 7.  Ik versterk kwaliteiten en geef ruimte aan wat nog te ontdekken valt. Mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak.